Krupa pripreme nastavlja u Medulinu

Odigrat će četiri utakmice

Krupa pripreme nastavlja u Medulinu

Endin Čaušević

Fudbaleri Krupe punom parom se spremaju za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Nakon prvog dijela sezone Krupa je prvoplasirana i ima sedam bodova više od Rudara iz Prijedora, te je na dobrom putu da se ekspresno vrati u Premijer ligu.

Prvi dio priprema je završen, a drugi dio Krupa će odraditi u Medulinu gdje će igrati na Medulin Cupu. Pored Krupe na turniru će učestvovati još tri bh. klupa, a to su Zrinjski, Radnik i Rudar iz Prijedora.

Krupa se nalazi u grupi s Radnikom. Kolubarom i Zaglebiem. Na pripreme u Medulin otputovali su: Bajić, Kolak, Redžić, Makitan, Dodig, M. Modić, Lukić, Dujaković, Puzigaća, Palić, Aćimović, Bilal, S. Nikolić, Raković, Šipovac, Filipović, Hadžić, Maksimović, Dekić, Miketek, Mandić, Vidović, Golubović, Blažević, A. Modić, Guskić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ekipa Krupe će u Medulinu boraviti dvije sedmice, te će odigrati četiri pripremne utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije