Veliko slavlje u svlačionici Krupe: "Moja je cura luda ko bura"

Znali su proslaviti

Veliko slavlje u svlačionici Krupe: "Moja je cura luda ko bura"

A. Beganović

Titulu najbolje ekipe u Prvoj ligi Republike Srpske i povratak u društvo najboljih bh. klubova fudbaleri Krupe su proslavili u svlačionici nakon današnje pobjede.

Dva kola prije kraja Krupa je pobjedom protiv Ljubića te zahvaljujući remiju u duelu Sloge i Slobode, i matematički osigurala titulu prvaka Prve lige Republike Srspke, a samim tim i povratak u društvo najboljih.

Tokom cijele sezone izabranici Vladimira Ilića su igrali najbolji fudbal, pa su na kraju sasvim zasluženo stigli i do naslova i povratka u elitni rang bosanskohercegovačkog fudbala, gdje im je objektivno i mjesto.

Danas su stigli do 22. pobjede u sezoni, a nakon što su saznali rezultat iz Doboja (2:2) u svlačionici je uslijedilo veliko slavlje.

Uglavnom, mladi fudbaleri i najmlađi stručni štab znali su proslaviti. Pjevali su se hitovi, a svlačionicom je odjekivalo "Krupa šampion".

U video prilogu pogledajte kako je to izgledalo...

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

[streamable] https://streamable.com/w7c4a7[/streamable]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi