Krupa se ne šali: Dojčinović i Koljić novi igrači Krupe

Prvoligaš iz Krupe na Vrbasu se pojačava

Krupa se ne šali: Dojčinović i Koljić novi igrači Krupe

A. Beganović

Drugoplasirana ekipa Prve lige Republike Srpske, Krupa, u nastavak sezone i borbu za ulazak u Premijer ligu ući će znatno jača.

Čelni ljudi Krupe, koji su od ovog do prije par godina široj javnosti nepoznatog kluba, napravili sportski kolektiv koji može biti uzor mnogima, odlučili su dodatno pojačati ekipu kako bi se domogli Premijer lige.

Nakon Nemanje Markovića, Dejana Gavrića i Srđana Glišića redove Krupe pojačali su dojučerašnji fudbaler Borca Elvir Koljić, te Andrej Dojčinović koji stiže iz rumunske Braile, a u dosadašnjoj karijeri branio je boje Jagodine i Petrovca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjetimo, Krupa će 15. februara otputovati na četranestdnevne pripreme u Novi Sad, a nakon prvog dijela sezone nalazi se na drugom mjestu tabele sa tri boda manje od vodeće Velike Obarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije