Dujaković: Očekujem težak meč i pobjedu

21. kolo Prve lige RS

Dujaković: Očekujem težak meč i pobjedu

Sjajnim igrama u nastavku prvenstva fudbaleri Krupe došli su do liderske pozicije na tabeli. Četiri uzastopne pobjede uz samo jedan primljen gol pokazatelj su njihove dominacije u šampionatu RS. 

Na dva kola do kraja regularnog dijela lige Banjalučani imaju bod prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Velike Obarske, a već za vikend očekuje ih teško gostovanje kod ekipe Zvijezde 09.

"Očekuje nas teška utakmica, jer se radi o vrlo kvalitetnom protivniku, što pokazuje i pozicija na tabeli. Mi se spremamo za taj meč kao i svaki drugi. U subotu idemo da ostvarimo što bolji rezultati, tj. da upišemo nova tri boda. Što se tiče protivnika, imaju nekoliko jako dobrih igrača na sredini terena, koji sjajno obavljaju svoj posao i mislim da na to moramo obratiti najviše pažnje. Ipak, ako budemo odigrali na svom nivou ne bi trebalo da brinemo za konačan ishod", rekao je za Sportsport.ba Nikola Dujaković, fudbaler Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč između Zvijezde 09 i Krupe na programu je u subotu od 15 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi