Krupa slaže tim, stiže još pojačanja

Dolaze napadač, golman...

Krupa slaže tim, stiže još pojačanja

Fudbaleri Krupe trenutno se nalaze na Zlatiboru, gdje obavljaju pripreme za narednu sezonu u Premijer ligi BiH.

Šef stručnog štaba Branislav Krunić će sa svojim izabranicima na srbijanskoj planini boraviti ukupno 12 dana, a planirano je i odigravanje četiri pripremne utakmice, kako bi momčad što spremnije dočekala nadolazeće izazove.

Osim četvorice fudbalera koji su u Krupu stigli ranije (Puzigaća, Handžić, Marić i Dekić), ekipi će se uskoro priključiti dojučerašnji član Mladosti Almir Aganspahić, a uveliko se vode i pregovori s golmanima.

Nakon što su Jovan Kutić i Mladen Ilić najavili odlazak, čelnici Krupe su stupili u pregovore sa Matejom Markovićem, koji je u protekoj sezoni branio za Čelik, te sa iskusnim golmanom Željezničar Sport Teama Asmirom Avdukićem.

"Avdukić bi našoj ekipi mogao pomoći ne samo na golu, već i sa svojim ogromnim iskustvom", kazao je potpredsjednik Krupe Dragomir Ilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Krupe ističu kako ne žele nespremno dočekati prvenstvo, jer će, kako navode, bitka za opstanak u narednoj sezoni biti mnogo žešća nego ranije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi