5. kolo Premijer lige BiH

Krupa spremna dočekuje Olimpic

Ekipa Krupe sutra će od 17.30 časova ugostiti sastav Olimpica.

Povodom utakmice 5. kola Premijer lige BiH, u prostorijama banjalučkog kluba danas je održana press konferencija, na kojoj su se medijima obratili trener Slobodan Starčević i fudbaler Nikola Dujaković.

"Nakon dva neriješena rezultata kod kuće, smatram da je došao čas da obradujemo navijače prvom domaćom pobjedom. U samoj pripremi za prethodnu utakmicu protiv Sarajeva na Koševu rekao sam da ćemo tamo ići da igramo u jednoj rasterećenoj varijanti, a da će nam u mislima biti Olimpic. Olimpic je imao težak raspored u prva tri kola i u te tri utakmice je igrao dobro. Stoga ozbiljno shvatamo sutrašnjeg protivnika. Oni će doći da igraju otvoreno, te će pokušati da nas iznenade. Mislim da ćemo se dovoljno dobro odmoriti i da ćemo dobrom igrom ostvariti pobjedu", izjavio je Starčević.

Vezni fudbaler Krupe Nikola Dujaković istakao je da je njegova ekipa u potpunosti spremna za duel sa Olimpicom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da poslije poraza od Sarajeva nismo pali. Očekuje nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Dobro smo pripremljeni i nadam se da uz makismalan pristup tokom svih 90 minuta i podršku navijača možemo doći do povoljnog rezultata", rekao je Dujaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi