Krupa u generalci slavila protiv Tekstilca

Premijerligaš slavio sa 1:0

Krupa u generalci slavila protiv Tekstilca

Fudbaleri Krupe slavili su jučer u generalci pred početak Premijer lige protiv Tekstilca u Derventi sa 1:0.

U prvom  poluvremenu ove utakmice bilo je nekoliko dobrih prilika na obje strane, a nešto opasniji bili su domaći. Ipak, rezultat se nije mijenjao, pa se na odmor otišlo bez pogodaka. 

U nastavku susreta gosti ipak uspjevaju doći do pogotka i to preko Elvira Koljića u 60. minuti. Koljiću je za veoma lijep pogodak asistirao Marjanović. Do kraja meča rezultat se nije mijenjao i ostalo je 1:0 za goste. 

"Prvo poluvrijeme proteklo je u veoma tvrdoj utakmici između dva šesnaesterca u kojoj nismo pronašli riješenje za disciplinovanu igru Tekstilca. U drugom dijelu meča izašli smo odlučnije i odmah prebacili loptu na protivničku polovinu, a ulaskom Marjanovića i Dujakovića dobili smo dodatno na kvaliteti naših riješenja što je rezultiralo odličnoj akciji pred pobjednički gol. Imamo još sedam dana do premijere, mogu bili zadovoljan viđenim, a greške ćemo ispravljati u hodu", rekao je šef struke FK Krupa Slobodan Starčević.

Podsjetimo, Krupa u 1. kolu Premijer lige BiH gostuje u Bijeljini kod Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Tekstilac Kort: Plisnić, Marić, Ćorić, Jolović, Kovač, Đuričić, Komlenović, Milaković, Zarić, Brković, Perić. Igrali su i Đekić, Duspara, Simić, Vugdalić, Brković S, Vukadinović Dražen, Vukadinović Davor, Trivić, Vukićević.

Krupa: Kutić, Palić, Jašarević, Makitan, Vukotić, Redžić, Milutinović, Dabić, Milanović, Ljubenović, Koljić. Još su igrali: Dujaković, Marjanović, Anđelić, Savić, Maksimović, Handžić, Vidović, Zukić, Šamara, Ilić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti