Prijateljski meč dva premijerligaša

Krupa u Zenici nadigrala Željezničar

41

Komentari (41)

Asam85
Ja ovo zovem kitari na terapiji !!! Ovoliko vas se ne nakači ni kada titulu slavite, pa makar i onu poklonjenu.
rodjak
e **** ga Amare nikako da ti procepi, a procepit ce negdje sigurno, samo treba igrati i nadati se,a ima jos 10 kola do kraja ,samo polako ,ne treba zuriti ;)
starigrad
K kme. R. kme. U. kme. P. kme. A. kme
Baboisback
Neka,neka.....samo nek igraju polovni i potroseni igraci,a ne Zeljina djeca. Ovo vam je lekcija.
Robijas007
Po svemu sudeći, Željo će da doživi sudbinu Čelika, živi bili pa vidjeli...
pjanke.sa
Nema sanse buraz, sve je ovo smisljeno da se proda klub za male pare. Nekom Amawomom ahbabu. Zivi bili pa vidjeli.
Robijas007
Da, sigurno će neko kupiti klub sa višemilionskim (tudjim) dugovima, Željo je dužan kao i što je Čelik bio, samo se to vješto skrivalo. Mislim da će se tome stati u kraj, možda već od slijedeće sezone ;)
pjanke.sa
@Robijas007 u pravu si burazeru sa strne biznisa; ali ko kupuje klub kad je na vrhuncu moci i sredjen u nasoj drzavi? Da vani, ali kod nas ne ide tako. Jave se heroji na kraju koji su planski srozavali klub.
Robijas007
To već ima smisla, isto se desilo s nama, lažni investitori i spasitelji kluba. Danas već je druga slika, momci koji su danas u Čeliku su oni koji mu istinski žele dobro, zato nam i nije žao što smo trenutno tu gdje jesmo. Ali vidimo se aBd za koju godinu u PL ;)
samoLagano
Ne vjerujem da se zeljeznicaru moze to desit iskreno a navijac sam celika jer ipak je to klub iz glavnog grada
starigrad
Poz. robija 007.za dvije godine derbi druge lige Čelik-Željo. Naprijed likče
PRESEDAN
Nek smo se mi proslavili protiv Krupe prošlo kolo,zahvaliti se Bandiću
Chico
Kmeeeeeeeee kmeeeeeee
tcity055
Urotile se sudije protiv Želje
Brazuka
Osime koliko je obraz? Kupite se iz kluba bando hostaplerska
Sarbit2019
Brko ZNA Brko UMIJE Brko HOČE Brko MOŽE
pjanke.sa
@Sarbit2019 sta se ovo brate desava sa Zeljkanom?? Jel istina sto pisu? Dama iz Londona hoce da ima plati instrukcije za ispunjavanje uplatnica? A jooooj
Sarbit2019
pjanke.sa@mogu oni i nauciti popuniti uplatnicu ,ali kada je predaju na salter Banke.Sluzbenica sto radi na salteru kaze LAGANO SE ODMAKNITE 4 Metra od ŠALTERA KOKUZI.
pjanke.sa
@Sarbit2019 sta kazes bolan, jel abstand halten, zbog korone mislis ili sta je? Ja ne razumijem, kako kad imaju 300 hiljada mjesecni budzet kaze @E.Car
Sarbit2019
pjanke.sa@ taj isti E.Car pise u komentarima javno da voli da mu ga Tata Babo zabije gadna neka familija.Nemaju oni ni felera žutog tek sad ide rasulo.Amaw ne odstupa dok teren ne proda i ne uzme pare svoje.
Asam85
Ovogodišnju nagradu za vjernost Željezničaru podijelit će dva istinska ljubitelja plave boje Sarbit2019 i pjanke.sa. Samo je JEDAN, grijeha je vrijedan!
pjanke.sa
@Asam85 jel i ti mislis da su sudije vas pokrale i danas? Kakvi zaljubljenici u plavu boju budalerino jedna?! Nego nema tekstova o sampionu, dosadni smo sve ok nema puno oscilacija; ide sada vas glavni teren pod hipoteku da se namire dugovananjaaaaaaa. Raspadnite se
Sarbit2019
Asam85@ima li informacija koliko se sadaka kupona prodalo za derbi niko nista ne javlja ,zna li se koliko se prodalo sadaka kartica za 100 godina.SAMO JE JEDAN SADAKE JE VRIJEDAN.
Sarbit2019
pjanke.sa@njima ne moze Sejh iz Irana pomoci kad bi dovio 3 mjeseca svaki dan po 23 sata.
Asam85
Gdje sam spomenuo sudije ? O COVID šampionu tekstovi očigledno nikoga ne zanimaju pa tako i tebe moj dragi pjanke.sa. Samo je JEDAN, grijeha je vrijedan. I ne brini ti za teren, ipak si pitar zar ne ?
Sarbit2019
Asam85@ ne rece ti nama za ove sadaka kupone sta koliko ? SAMO JE JEDAN SADAKE JE VRIJEDAN!!!
Asam85
Zar je moguće da ti nemaš tačne informacije, ma daj, podijeli s rajom!
Sarbit2019
Asam85@sta kazes trazio željkan da se ove godine Vitre mogu uplatiti u Udruzenje Gradzanja Sportsko Drustvo Fudbalski Klub Željeznicar,a Islamska zajednica zabranila.U PM steta.
starigrad
E moj Asam 1985.Željkan je očigledno ograiso.Obično ko stane na mrvu hl**** ograjiše. Željan je izgleda stao na Velepekaru. Hahahaha
Dena33
Gasi se Zeljo. Steta. Jbg
K78
Opasna Krupa... to smo najbolje vidjeli kad u zadnjoj prvenstvoj utakmici nabise korona sampiona u 16 i kad ih sudije pokradose i ne svirase cist penal..
pjanke.sa
Ko o cemu Zeljovci o sudijama.
Chico
KMEEE KMEEEEE KMEEEEEE sudije pomazu najveci klub u BIH kmeeee
starigrad
K 78.Veliki Šampionski pozdrav uz još veće kmeeeeeeeeeeee
Taceoni
Nodi75
E ****ga više i Krupa ?
BordoBijeli
Ocekivana pobjeda favorita.Jedino ako ih sudija nije opet pokrao mozda,moguce da je to.Ali dobro Krupa ipak ima vise kvalitrts trenutno to je pokazala u 2 ligaske utakmice a evo i danas,rutinska pobjeda.Nista onda,probjate protiv Famosa ili Bosne iz Visokog
DadiG
Pod hitno jednu protiv Bosne iz Visokog da daju gol
bistrik87
jel ih opet sudija pokrao. savez stidi se sluga si politike, ne damo nostalgicare
MethodMan
COVID19
Opet krupa lupa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.