14

Komentari (14)

Dzondzy
Sudija nije svirao faul na Ziljkiću, dva sekunda poslije toga svira mnogo blaži kontakt za krila. Kujundžić ide krasti vrijeme/spriječavati brzo izvodjenje iz samo njemu poznatih razloga. Rus ga otrese, sudija ne reaguje. Onda Ziljkić prokuva zbog nepravde i kreće koškanje. Zašto ovi novinari sramote Borac koji je naš. Zašto se ne piše koliko su česte ove stvari na prijateljskim utakmicama? Zašto se ne dovede u pitanje kvalitet istih sudija koji sude ovakve utakmice?
EKD
Ovo je medzunarodni incident, Sad to Dodik mora rjesavat i zrtvovat jos jednu Ikonu
Arnel925
Ziljkic je kriv. Onakva reakcija nije potrebna
VIP
Realno, fino ste izrežirali ovu laž. Igrač je odnio Ziljkića na terenu laktom ga udario u glavu. Ovo je 2x da je ovaj ležao. Krkan se nije izvinio i krenuo da izvede loptu... Tad uleće Kujundžić... Od tog trenutka ste dalje vidjeli šta je bilo.
MethodMan
Primili po dozu sputnjika pa pokazali pravo lice braca
Ajax11
Gdje ceš na brata
Medo-Brundo
*p!p!t@*
Stojke vrati cenera
GuiliDamou
Tuča? Ma dajte ljudi, obicno varnicenje i naguravanje... ja mislio bit ce saketanja, sljiva i masnica...
Sucro
Realno, igrač Borca je kriv, i ja bih ga odgurnuo.
AmarSahi
Dobro, pogledali smo, šta sad?
BogatiDijasporac
Sad k'o ti frajer?
nedim_rajvosa46
Seljakluk vazda bio...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.