10

Komentari (10)

user1655831611
FKS i Sloboda ispadaju
Međunožci '93, pssssssst.
Husrefbeg22
Najvaznije Slobodi je da uzme Sarajevu bod. Za to s ebore 200%, ali kada dodu skutori ili ovaj borac oni na njima nabijaju gol razliku. Igraju ko pravi levati. Da Bog da pa ispali.
Samo_Realno
A kao problem je uzeti Sarajevu bod ., pa Tuzla C. ih naprasila sa 5 komada u Zenici, zapitaj se malo o kojoj to ekipi govoris?
rufas
Hej Jaha ti si trebaš stvaro otići pa Civic je jedan od losih ove sezone još mu das da bude Kapiten on ima Barem 10 kg viska,Osmic uzas dno dna,Mehmedovic veliki potencijal ali 10 -ku mu oduzeti odmah,za taj broj treba biti vođa na terenu
user1604155860
Vratite nam GRADU CRNOGORCA dok ima bilo kakvih sansi ovi trenutni treneri u strucnom stabu nemogu voditi ni FK.RUDAR lz Bukinja.
Salt_boy075
Volio bih da ispadnemo i da budete svi sretni i da zeljo i sarajevo stalno osvajuju prevenstva !! I zao mi je samo mojih navijaca !!
Samo_Realno
Tesko jarane ., Zvezda u Srbiji , Dinamo u Hrvatskoj , a izgleda Zrinjski u BiH, a ostali ponekad ce se domoci titule, samo zao mi Zelje jer kanton i grad Sarajevo podupiru FK Sarajevo , tako da ce zeljo sve teze moci do titule.
Kao navijač Sarajeva,iskreno želim da Sloboda ostane u ligi, jer je to naš klub sa tradicijom. I fakat ne bih bio sretan da ispadnete, tako da ne podržavam tvoj komentar. Puno sreće i ako Bog da da vas krene.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.