FK Željezničar i NK Čelik objavili promjenu termina za svoje utakmice osmine finala Kupa BiH

Ubrzo uzbuđenja u domaćem nogometu

FK Željezničar i NK Čelik objavili promjenu termina za svoje utakmice osmine finala Kupa BiH

S. Mlaćo
Bliže se susreti osmine finala Kupa naše zemlje. NS BiH nije potvrdio zvanične termine, ali klubovi su ranije istakli kada će odigrati svoje mečeve.

Željezničar je najavio da će meč protiv Leotara odigrati 19. februara u 18 sati, no sada je došlo do promjene plana. Meč se igra dan ranije.

“FK Željezničar će u 1/8 finala Kupa BiH dočekati ekipu Leotara. To će biti prva utakmica Plavih u 2023. godini, a na sreću svih navijača igra se na našoj Grbavici. Tri mjeseca nismo bili u našem domu i svi smo poželjeli Dolinu ćupova i naše prijatelje na tribinama.

Utakmica sa Leotarom se igra u subotu, 18. februara od 16:00 sati. U ovoj fazi takmičenja igra se samo jedna utakmica.

Vidimo se na našoj Grbavici!“, stoji u objavi FK Željezničar.

Iz NK Čelik su najavili da će svoj meč protiv Radnika iz Bijeljine igrati u subotu, ali su i oni sada objavili promjenu termina.

Oglasi

“Utakmica 1/8 finala Kupa između NK Čelik Zenica i FK Radnik Bijeljina pomjerena je za nedjelju 19. februara s početkom u 16:00h.“, objavili su iz zeničkog kluba.

Derbi osmine finala Kupa u Širokom Brijegu igraju Široki Brijeg i Tuzla City, dok će zanimljivo biti i u Mostaru gdje se Velež vraća na svoj stadion i ugostit će Posušje.

Rudar iz Prijedora je domaćin Borcu, dok je Zrinjski je apsolutni favorit protiv Laktaša, a taj meč će biti odigran u Čitluku gdje će Plemići odigrati nekoliko utakmica zbog radova na travnjaku stadiona Pod Bijelim Brijegom.

Parovi osmine finala:

FK Rudar Prijedor – FK Borac

Oglasi

FK Velež – HŠK Posušje

FK Željezničar – FK Leotar

HŠK Zrinjski – FK Laktaši

FK Sloboda – FK Sloga Doboj

NK Zvijezda – FK Rudar Kakanj

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NK Široki Brijeg – FK Tuzla City

NK Čelik – FK Radnik

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kakanj
Samo je Rudar Kakanj siguran u prolaz
1 3
Cogo111
Ne znam samo gdje je celik objavio da je promjenjen termin ?? Na zvanicnoj stranici i dalje stoji 18.02 u 18:00 !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi