Sezona u BiH se konačno nastavlja: Čak šest mečeva osmine finala Kupa u direktnom prenosu

Utakmice se igraju u subotu i nedjelju

Sezona u BiH se konačno nastavlja: Čak šest mečeva osmine finala Kupa u direktnom prenosu

E. Čaušević

Nakon skoro tri mjeseca pauze u fudbalskim takmičenjima u Bosni i Hercegovini sezona se konačno nastavlja, a već za vikend čekaju nas utakmice osmine finala Kupa naše zemlje. Od osam mečeva čak šest će ih biti u direktnim prenosima.

Prvi dio sezone završen je nešto ranije širom Evrope zbog Svjetskog prvenstva koje se igralo u Kataru, ali za razliku od ostalih liga takmičenje u Bosni i Hercegovini nastavlja se dosta kasnije. 

Nakon skoro tri mjeseca pauze očekuje nas početak drugog dijela sezone u našoj zemlji i to mečevima u Kupu BiH.

Na rasporedu su utakmice osmine finala ovog takmičenja koje ćemo gledati već ovog vikenda, a sedam dana nakon toga će se nastaviti i Premijer liga.

Četiri utakmice osmine finala Kupa BiH na rasporedu su u subotu, a također četiri meča će se igrati u nedjelju.

Od osam utakmica čak njih šest će biti u direktnom prenosu na Areni Sport. Program počinje već u subotu od 13 sati kada će se u Prijedoru sastati Rudar i banjalučki Borac, a taj meč će biti u direktnom prenosu.

Oglasi

U subotu će se igrati još tri meča. Od 14 sati sastaju se u Gradačcu ekipa Zvijezde i Rudara iz Kaknja, a ova utakmica neće biti u centru pažnje.

Istog dana će na Grbavici snage odmjeriti Željezničar i Leotar. Ovaj meč će se igrati od 16 sati i bit će u direktnom prenosu. U subotu program se završava utakmicom u Mostaru između Veleža i Posušja koja će također biti u direktnom prenosu.

U nedjelju se mečevi također igraju u istim terminima. Program počinje utakmicom u Čitluku gdje se sastaju Zrinjski i Laktaši, te ćete i ovu utakmicu moći pratiti u direktnom prenosu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od 14 sati u nedjelju će igrati Sloboda i Sloga bez direktnog prenosa. Od 16 sati očekuje nas duel Čelika i Radnika na Bilinom polju, a za ovaj meč je osiguran direktan prenos.

I na kraju program osmine finala Kupa BiH za nedjelju završava se utakmicom između Širokog Brijega i Tuzla Cityja. Utakmica na Pecari igra se od 18:30 sati uz direktan prenos.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Jugjesamojedan
Najzanimljivija liga svijeta se napokon vraća
11 2
ananas
s kim malo nanajvo igra ???
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi