Kup BiH: Hoće li neko iznenaditi favorite?

Igraju se utakmice osmine finala

Kup BiH: Hoće li neko iznenaditi favorite?

M. Šljivak

Sedam utakmica osmine finala Kupa BiH igra se danas od 15 sati.

Naravno, ekipe iz Premijer lige Bosne i Hercegovine su veliki favoriti u svojim utakmicama, a bit će tu i nekoliko međusobnih okršaja.

Dueli premijerligaša igraju se u Tuzli (Tuzla City - Radnik) i u Krupi na Vrbasu (Krupa - Sarajevo).

Tuzla City i Sarajevo su poprilični favoriti u ovim utakmicama. Posebno se to odnosi na aktuelnog prvaka koji gostuje Krupi i koji je među najvećim favoritima za osvajanje trofeja. Mozzart vam je omogućio da se kladite na ovaj meč i svoju opkladu ostavite OVDJE.

Na klupi Tuzla Cityja će na trenerskoj klupi debitovati Nermin Bašić i sigurno je da će imati motiv više da dođu do trijumfa. Kladite se u Mozzartu i na ovaj meč i opkladu ostavite OVDJE.

Željezničar je na Grbavici veliki favorit protiv Goražda. Gostima će trebati perfektan meč da bi nešto napravili u ovoj utakmici, a da su autsajderi jasno je i po kvoti na njihovu pobjedu u Mozzartu. Opkladu na ovaj meč ostavite OVDJE.

OVDJE pogledajte kompletnu ponudu kladionice Mozzart za utakmice Kupa BiH koje se igraju od 15 sati.

Osmina finala Kupa BiH:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Krupa - Sarajevo
Željezničar - Goražde
Tuzla City - Radnik
Rudar Prijedor - Zvijezda 09
Rudar (K) - Borac
Zrinjski - Slavija
Velež (N) - Klis

Susret Velež - Široki Brijeg igra se 14. novembra.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shex79
Sarajevo,Željo, tuzla, rudar, borac, zrinjski, klis, velez. Hajmo odmah druga runda
7 1
Eduard
Rudar iz Kaknja ce izbaciti Borac
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.