Kup BiH ulazi u završnicu, danas prva uzbuđenja u Sarajevu i Mostaru
FOTO: A. Čaušević

Polufinalni mečevi

Kup BiH ulazi u završnicu, danas prva uzbuđenja u Sarajevu i Mostaru

Haris Zilić

Uzbuđenja na fudbalskim bh. terenima nastavljaju se danas prvim utakmicama polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Program od 16 sati otvaraju Sarajevo i Igman Konjic na stadionu "Asim Ferhatović Hase". Bordo tim u ovaj dvomeč ulazi kao favorit, ali sigurno da ekipa iz Konjica neće te tako položiti "oružje", posebno imajući u vidu da imaju sjajnu sezonu u Prvoj ligi FBiH gdje se bore plasman u bh. elitu naredne sezone.

Trebamo napomenuti da je ulaz za utakmicu besplatan, Bordo tim  na ovaj želi nagraditi svoje navijače.

Od 18 sati u Mostaru Velež će dočekati Tuzla City. Ovdje nas sigurno očekuje mnogo uzbuđenja, a oba tima imaju jedan cilj, to je osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Možda malo veći motiv ima tim Veleža jer im je Kup šansa da i naredne sezone igraju u Evropi, dok Tuzla City historijski nastup na evropskoj scnei može osigurati i kroz prvenstvo i kroz Kup takmičenje.

Nema sumnje da nas očekuje itekako interesantna završnica ovosezonskog fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
FORZA VELEZ☆KUP JE NAŠ
4 2
VOLIMFUDBAL50
HAJMO ROĐENI!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi