Peljti derbi Borca i Sarajeva, Ljajić na centru u Posušju, Tomić u Bihaću
Peljti ponovo pripao derbi

Određena službena lica za susrete Kupa BiH

Peljti derbi Borca i Sarajeva, Ljajić na centru u Posušju, Tomić u Bihaću

Samir Mlaćo

Odmora za premijerligaše, ali i federalne prvoligaše nema.

Odmora za premijerligaše, ali i federalne prvoligaše nema.

Naime, već u srijedu igraju se susreti četvrtine finala Kupa naše zemlje.

Planirano je da se igraju četiri utakmice, no vjerovatno se to neće desiti, jer danas tek igraju Široki Brijeg i Željezničar, u odgođenom jučerašnjem meču Premijer lige.

Susret Širokog Brijega i Veleža tako će vjerovatno biti odigran naredne srijede, a kako god, na centru će se naći Dražen Marić iz Bijeljine sa pomoćnicima Bojanom Makarićem (Bijeljina) i Markom Perićem (Mostar.) Četvrti sudija je Antoni Bandić iz Gruda.

Oglasi

Od 13 sati u srijedu 28.02. igraju NK Jedinstvo i HŠK Zrinjski. Plemići su apsolutni favoriti protiv prvoligaša, a pravdu će dijeliti Antonio Tomić iz Kreševa.

Pomagat će mu Tarik Mulasmajić iz Tešnja, te Dejan Stjepanović iz Banja Luke. Četvrti sudija je Sabrija Topaloviće iz Zenice.

Od 16 sati igraju Posušje i Sloga Doboj u Posušju. Na centru je Nihad Ljajić iz Sarajeva, a pomoćnici su Amer Macić iz Mostara i Dženan Milić iz Sarajeva. Četvrti sudija je Dragan Petrović iz Banja Luke.

Treba istaći da Tomić i Ljajić su novajlije u Premijer ligi, te nisu mnogo šansi imali u prvom dijelu sezone, a sada su povjerenje dobili u važnim mečevima Kupa BiH.

Derbi od 18:30 sati u srijedu igraju Borac i Sarajevo.

Na centru je najbolji bh. sudija Irfan Peljto iz Sarajeva. Peljto je sudio i posljednji meč Borca i Sarajeva onaj na Koševu, a sada ga očekuje novi kvalitetan izazov.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Pomoćnici su mu Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Davor Beljo iz Mostara.

letvrti sudija je Miloš Gigović iz Gradiške.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
kaki boan derbi ove bordo patuljke taslace svi redom
4 3
user1693697888
Kakv derbi primamo ga na svakom koraku
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi