10

Komentari (10)

Adnanos
Iskorak u karijeri. O **** Iz Sarajeva u drugu ligu Belgije. Nema sta, sve je rekao
Ih pa mi od Cimirota nismo naplatili transfer kako treba
GuiliDamou
Pa ispade sad kao Cimirot vanserijski igrac i mi nismo naplatili transfer njegov! Realno, koliko smo dobili, super je, Cimirot igra, ali valjda ti je jasno da nece napraviti neku vanserijsku karijeru, tipa da igra za neke bundesligaske, italijanske, francuske ili engleske iz gornjeg dijela tabele… a s druge strane, moramo mi jos puno igraca prodat i da ti igraci igraju vazne uloge u svojim novim klubovima, e tako se poveca vrijednoat koju dobijes za transfer, drugacije ne moze…
zgembo.popuslic
"osim sto je skoro po prvi put postao otac..." Pa jel posto otac il nije, ne moze skoro postat otac
shokato
dijasporac bas si popuslic ili si neki dodin retard ....."rijec SKORO" U Bosanskom jeziku znaci prije nekog kraceg vremena " ..... motaj kablove i sam sebe banuj ne ofiraj se....mene bi stid bilo bar !
zgembo.popuslic
Gdje si akademik, nisam te prepozno.U mom selu rijec "skoro" ima znacenje da je nesto bilo blizu a ti misli i pisi sta hoces
Beclija90
Trebao bi ti ‚skoro‘ malo iz tog sela… nebil naucio vlastiti jezik
zgembo.popuslic
Neka hvala, bolje mi je na selu uz kajmak i suho meso nego tebi u gradu uz pastetu i virsle
Husrefbeg22
Pristojna cifra ako znamo kako su Saric, Duljevic i jos neke zvijezde otisli besplatno. Klub dobio nulu. Takvima bi trebalo zauvije zatvoriti vrata kluba.
inter1
Pa nisu igraci za to krivi. Na upravi je da gleda te stvari.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.