Kuszczaku novi ugovor u 35. godini

Ostaje u Birminghamu

Kuszczaku novi ugovor u 35. godini

Poljski golman Tomasz Kuszczak ni u 35. godini ne pomišlja na odlazak u mirovinu.

Nekadašnji član Manchester Uniteda već neko vrijeme brani za Birmingham, a nakon što je klub osigurao opstanak u Championshipu, odlučio je produžiti vjernost do 2019. godine. 

Vijest o produženju saradnje sa poljskim golmanom je potvrdio i Birmingham na svojim zvaničnim stranicama, navodeći kako nije isključeno i da se Kuszczak zadrži u klubu i godinu dana više od planiranog. 

Kuszczak (35) za Birmingham brani od 2015. godine kada je stigao iz Wolverhmptona. Još je branio za Brighton, Watford, West Brom, Herthu, Slask, Uerdingen, a na kruna karijere svakako mu je period u Unitedu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Stanovnik Old Trafforda je bio od 2006. do 2012. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi