Kutak za sporni trenutak: Dvije sporne situacije u Mostaru

Ludnica Pod Bijelim Brijegom

Kutak za sporni trenutak: Dvije sporne situacije u Mostaru

O. Lekić

U samom finišu meča dvije sporne situacije u Mostaru. Petnaest minuta prije kraja susreta domaći su mogli ponovo doći do prednosti.

Petnaest minuta prije kraja susreta domaći su mogli ponovo doći do prednosti. Naime, glavni sudija meča Irfan Peljto je nakon jednog duela u šesnaestercu dosudio jedanaesterac uz veliko negodovanje gostiju.

Loptu je na bijelu tačku naštimao Filipović, no loše je šutirao, pa je golman gostiju odbranio.

Malo potom Radnik je postigao pogodak no Peljto ga je poništio jer je smatrao da je igrač gostiju napravio prekršaj nad golmanom.

U video prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo, a ako je suditi po video prilozima do kojih se može doći, čini se da je Radnik oštećen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
Hahaha penala cist gol Radnika sramota od sudije Peljte
21 0
Romario 77
Peljtu zestoko kazniti. ovo je navlacenje Zelji
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi