Kutak za sporni trenutak: Je li Zrinjski oštećen protiv Želje?

Kutak za sporni trenutak: Je li Zrinjski oštećen protiv Želje?

Edmir Škorić

U Mostaru se igra derbi 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Željezničara.

Dosta uzbuđenja bilo je u prvih 45 minuta, a domaći tim je stigao do vodstva golom Pezera.

U završnici prvog dijela viđena je i diskutabilna situacija u kojoj je Jadranko Bogičević startovao nad Filipovićem u svom šesnaestercu, ali sudija se nije oglasio.

Definitivno situacija o kojoj će biti govora, pa sami procijenite je li trebao biti dosuđen penal za mostarski tim. Čini se da je bilo kontakta, ali sudija Mujić se nije oglasio i očigledno su s pravom protestvovali igrači Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako god, Komitet za suđenje i sudije i nakon ovog kola imati puno posla.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi