Kuzmanović: Atmosfera nakon Zrinjskog je vrhunska

Prvotimac Bordo tima

Kuzmanović: Atmosfera nakon Zrinjskog je vrhunska

Krilni igrač FK Sarajevo Mićo Kuzmanović poručio je da on i saigrači žele pobjedu protiv Čelika u nedjelju.

Sarajevo će dočekati Čelik u okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a Kuzmanović je na press konferenciji poručio da mu je gol u prošlom kolu protiv Zrinjskog puno pomogao.

“Svi znamo da je Čelik u lošoj situaciji trenutno, ali to nas ne treba da brine. Mi imamo cilj, a to jeste pobjeda. Sarajevo svaku utakmicu ide na pobjedu, tako će biti i u nedjelju protiv Čelika", istakao je mladi fudbaler na današnjoj press konferenciji.

"Atmosfera poslije pobjede nad Zrinjskim je na vrhunskom nivou. Odigrali smo jednu vrhunsku utakmicu, tako da mislim neće biti problema u nedjelju. Pogodak protiv Zrinjskog mi je mnogo značio”, dodao je Mićo Kuzmanović.

Podsjetimo, susret na Koševu igra se u nedjelju od 19.00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi