Kuzmanović pogodio na debiju za Mouscron

Mladi bh. reprezentativac

Kuzmanović pogodio na debiju za Mouscron

Doskorašnji fudbaler Sarajeva Mićo Kuzmanović na sjajan način je debitovao za svoj novi klub Royal Mouscron. 

U redove ovog belgijskog prvoligaša 22-godišnji Kuzmanović je stigao ovog ljeta, a odmah u prvom nastupu je postigao pogodak u prijateljskoj utakmici protiv Royal Dottigniesa.

Kuzmanovićev tim je protiv ovog niželigaša slavio s uvjerljivih 3:0, a prvi gol je bio upravo djelo mladog reprezentativca BiH, dok su preostala dva pogotka postigli Napoleone i Fronzi.

Kuzmanović je tako već u prvom nastupu pokazao da će biti pojačanje za Mouscron u koji je, podsjećamo, stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Sarajevom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi