Kuzmanović: U Mostaru želimo odigrati dobru utakmicu

Fudbaler Sarajeva pred Zrinjski

Kuzmanović: U Mostaru želimo odigrati dobru utakmicu

Fudbaler Sarajeva Mićo Kuzmanović bio je strijelac na prvoj ovosezonskoj utakmici protiv Zrinjskog odigranoj u Mostaru, u kojoj je bordo tim slavio sa 3:1.

Kuzmanović se nada istom ili barem sličnom scenariju i u subotu, kada Sarajevo ponovo gostuje Zrinjskom ali ovoga puta u okviru Lige za prvaka.

"Očekuje nas derbi protiv Zrinjskog za vikend i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Imamo pozitivno iskustvo nakon Krupe i želja nam je da nastavimo borbu za mjesto koje vodi u Evropu. Sigurno je da neće biti jednostavno, protiv sebe imamo kvalitetnog protivnika, ali ćemo dati sve kako bi ostvarili što bolji rezultat", rekao je Kuzmanović za zvaničnu stranicu FK Sarajevo.

Meč Zrinjskog i Sarajeva igra se u subotu Pod Bijelim brijegom sa početkom u 18:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi