Musemić bez Hodžića u dva velika derbija

Van terena najmanje dvije sedmice

Musemić bez Hodžića u dva velika derbija

E. Čaušević

Fudbaler Sarajeva, Dušan Hodžić, zbog povrede van terena će biti najmanje dvije sedmice.

Bordo tim je proteklog vikenda na Koševu igrao protiv Krupe, a Hodžić je bio primoran da zbog povrede napusti teren. Prema informacijama s Koševa ovaj igrač će van terena biti najmanje dvije sedmice.

"Dušan Hodžić je poslije start protivničkog igrača sredinom drugom poluvremena utakmice morao napustiti susret. Prvi nalazi su pokazali da je riječ o povredi kosti skočnog zgloba, a nakon dodatnih pretraga srećom ustanovljena su oštečenja ligamenata zgloba, to jeste mehkog tkiva, odnosno kasuloligamentarna povreda je u pitanju. Hodžića očekuje pauza od najmanje petnaest dana i strogo mirovanje", rekao je Ismar Hadžibajrić, glavni fizoterapeut FK Sarajeva.

To znači da će Hodžić sigurno propustiti dva velika derbija u naredne dvije utakmice Sarajeva. Bordo tim će ovog vikenda igrati protiv Zrinjskog, dok će 14. aprila pred svojim navijačima ugostiti gradskog rivala Željezničar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi