Kuzmanović u odličnoj formi, zabio novi gol u Sloveniji

Treći gol u posljednje četiri utakmice

Kuzmanović u odličnoj formi, zabio novi gol u Sloveniji

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Mićo Kuzmanović nastavlja sa sjajnim igrama u Sloveniji.

Nakon što je u prošlom kolu zabio Celju, danas se 23-godišnji Kuzmanović u strijelce upisao i u meču 18. kola Prve lige Slovenije protiv Brava.

U meču koji je završen rezultatom 2:1 do prednosti prvi je došao Bravo golom koji je već nakon sedam minuta igre postigao Nukić, ali već u sljedećem napadu Kuzmanović je vratio stvari na početak.

Bio to ujedno i posljednji gol u prvom poluvremenu, a u nastavku Bravo je uspio preko Đajića da vrati prednost i dođe do vrijedna tri boda u derbiju začelja slovenačkog šampionata.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Kuzmanović se dolaskom u Rudar u potpunosti preporodio, a osim što igra standardno, ovo mu je bio ujedno i treći gol u posljednje četiri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi