5

Komentari (5)

elvir_86
Bar se POLJACI nedizu u nebesa i zvjezde , kao sto se nasi dizu da su SILA SVJETSKA ...
Drakula
Nista nije ko prije? Ko da je bosna bila reprezentacija ikada osim 2014 jedini i zadnji put gdje su otisli negdje. Klub nisu imali nikad u uefa takmicenjima. Svi napredaju samo bosna stoji u mjestu ili tone dublje.
HarisADP
Jeste vi pokemoni hahaha bosnu pisljivu gledaju hahahaahah eee budale jbn ja to prestao gledati 2014 te. Bas ste budale. SP vam je trebalo biti dovoljno, ona izreka preso igricu. Bosna je tad presla igricu i to je to slobodno ugasit repku. Bolje od tog nece nikad moci.
Drakula
Bas tako isti sam zadnja gledana utakmica protiv Irana.
HarisADP
Tako je brate. Bosna presla igricu, plasirala se na SP, od tog vise nikad nece moci. Mala repka nebitna, ugasit je treba ko i sve ostale male repke.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.