7

Komentari (7)

Realist
Hhahahahah Gvardiol 19 ,Stanišić 21, Sosa 23 ,Čaleta Car 25. A tu su jos Sučić 19 ,Majer i Ivanusec 23 ,Šimić 19, Jakić Juranović i mnogi koji tek ulaze u reprezentativni sustav. Veselim se budućnosti reprezentacije.
Darkwood
Zato kockasti uvjek idu na svjetsko ili evropsko prvenstvo. I ove male uzmu za ozbiljno a mi vec pred početak kontamo ovo ide lako.... yebiga takva nam narav....
UM1905ZM
BiH velika reprezentacija?
Darkwood
Uvjek bila i biće velika ma kakva ona bila. Ona je vama na zapadu i ovim na istoku trn u oku... kako god ona je bila, ona je sad i ona će vjekovima biti. Važno je imati poštovanje i respect prema svojoj domovini u kojoj si rođen a ne baliti za drugum i njima lizati pakas da se pokažeš kako si veći Hr ili Sr od domaći.
Malmi_Suomi
@Darkwood svaka čast na komentaru.
Respekt i ovima lijevo i desno ali respekt i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja je postojala koja postoji i ( na žalost mnogima) POSTOJAT ĆE!!!
user1604155860
Bravo postuj tudje a voli svoje.Komsije hrvati dobro rade zato i imaju rezultate.Kod nas da svi vole drzavu gdje bih nam bio kraj.Apsurd ovi Vicini danas igraju ligu u isto vrijeme kad igra drzavni tim.Eto Vico i Miske koliko volite reprezentaciju da nije zalosno bilo bih smijesno.
UM1905ZM
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.