Kvar na skupocjenom džipu kriv za Arthurovo kršenje protokola

Neće snositi sankcije

Kvar na skupocjenom džipu kriv za Arthurovo kršenje protokola

Admin Čaušević

Barcelona je danas započela s individualnim treninzima. Baš kao u petak tako su i danas igrači u Barcin trening kamp stizali jedan po jedan. 

Protokol koje je izdala La Liga nalaže da se uz poštivanje higijenskih mjera na treninge dolazi s istim automobilom kako bi se smanjio rizik od zaraze koronavirusom.

To nije bio slučaj s veznjakom Arthurom Melom. Brazilac je na trening stigao u Range Roveru, dok je danas vozio Ferrari. Ubrzo se zbog toga našao na udaru španske javnosti.

Međutim, ubrzo je iz Barcelone stiglo i objašnjenje. U ovom slučaju sasvim logično. Arthur nije koristio isti automobil kao petak zbog kvara što ga je prisililo na promjenu vozila.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iz Barcelone su ranije obavijestili rukovodstvo španske lige o svemu i brazilski fudbaler neće snositi nikakve sankcije jer kršenje protokola bilo opravdano.

Arthur je maksimalno fokusiran na treninge i ostanak u Barceloni bez obzira što se spominje kao dio transfera koje se odnose na eventualne dolaske Miralema Pjanić ili Lautara Martineza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi