Kvare Barceloni posao: I PSG se uključio u pregovore za Miralema Pjanića

Bh. veznjak na meti evropskih velikana

Kvare Barceloni posao: I PSG se uključio u pregovore za Miralema Pjanića

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić će prema svemu sudeći na kraju ove sezone napustiti Juventus. 

Prethodnih dana se uveliko piše o tome da će Pjanić preći u Barcelonu, a da će u suprotnom pravcu doći Ivan Raktić ili Arturo Vidal. No, danas su se pojavile i priče da bi Pjanić mogao u Chelsea u zamjenu za Jorginha što je opcija koju Maurizio Sarri podržava.

Međutim, Mundo Deportivo piše da se sada situacija dodatno zakomplikovala. Navodno, PSG se ponovo uključio u pregovore za Pjanića kojeg su već nekoliko puta pokušali dovesti na Park prinčeva.

I Parižani su više za opciju razmjene igrača i spremni su u posao uključiti Leandra Paredesa za kojeg je Juventus već ranije pokazao interes. Jasno je da je Stara dama na slatkim mukama i bit će zanimljivo vidjeti šta će se na kraju desiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Mundo Deportivo piše da se PSG u sve uključio samo kako bi pokvarili posao Barceloni s kojom nisu u dobrim odnosima oko svega što se dešavalo s Neymarom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Hajd okanite se vise covjeka selite ga svugdje samo lazete covjek ostaje u Juventusu 1000000%
1 1
luks-02
Odlično za Barcelonu samo neka ga uzme PSG.Pjanič je dobar igrač samo igrača sa 30 napunjenih godina se ne kupuje,i još ugovor na 4 godine,to je previše.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi