Kvesić se vratio u Premijer ligu BiH!

Potpisao za Široki Brijeg

Kvesić se vratio u Premijer ligu BiH! · Zvanično

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Josip Kvesić, nakon nekoliko godina odlučio se vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Kako je SportSport.ba najavio prije nekoliko dana Kvesić će svoju karijeru nastaviti u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i to u dresu Širokog Brijega.

Ovaj 27-godišnji lijevi bek nakon epizode u kiparskom Anorthosisu odlučio se vratiti u BiH i potpisati za Široki Brijeg gdje je i ponikao. Kvesić će nakon ljekarski pregleda potpisati ugovor do ljeta 2019. godine, te će se priključiti ekipi na pripremama.

U svojoj dosadašnjoj karijeri pored Širokog i Želje, ovaj fudbaler igrao je još za Žilinu, Varteks, Antalyaspor, Hajduk, Karsiyaku i Anorthosis gdje se baš nije naigrao.

Top Komentari

Posjetilac
Eee moj Željo a ti potpisuj sa nekakvim Mehremićem koji je uspio odigrati jedva 11 minuta prošle sezone u timu koji je već na polusezoni ispao iz lige. Odron nam je sportski segment a bogami i oni koji su zaduženi za finansije jer očito da se nema novca za neke normalne igrače a i one koji su u klubu bili ne žele da potpišu. Juniori su izgleda jedino što mi trenutno možemo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi