Kvesić: Treniramo maksimalno ozbiljno, spremni ćemo dočekati drugi dio prvenstva

Defanzivac Širokog Brijega

Kvesić: Treniramo maksimalno ozbiljno, spremni ćemo dočekati drugi dio prvenstva

Fudbaleri Širokog Brijega uveliko se spremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Ekipa s Pecare je prvi dio sezone završila na 3. poziciji te sigurno ima cilj izboriti kvalifikacije za Evropa ligu do kraja sezone, a defanzivac Josip Kvesić poručuje da on i saigrači treniraju maksimalno ozbiljno i posvećeno.

"Iza nas je prvi dio priprema, mislim kako smo ga odradili na visokoj razini. Bilo je napornih treninga, što je i normalno za ovaj dio priprema. No, najbitnije je da nije bilo povreda, svi smo zdravi i spremni za drugi dio priprema u Antalyji. Tamo ćemo odigrati pet kvalitetnih utakmica. Nastavljamo raditi maksimalno ozbiljno i kvalitetno. Vjerujem kako ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva", rekao je Kvesić.

Inače, fudbaleri Širokog Brijega će danas poslijepodne krenuti za Sarajevo odakle će se uputiti prema Antalyji.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi