Reprezentacija stigla u Torino

Pred meč sa Italijom

Reprezentacija stigla u Torino

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doputovala je u Torino gdje će u utorak odigrati meč 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Italije.

Zmajevi su jučer imali veoma loše izdanje u Finskoj. Neočekivano lako je bh. tim poražen sa 2:0 i sada se izabranici Roberta Prosinečkog moraju 'vaditi' na najtežem mogućem gostovanju.

Atmosfera naravno nije ista kao što je bila prije utakmice protiv Finske. Jasno je da je bh. fudbalerima poraz u Tampereu teško pao i da do kraja kvalifikacija jednostavno ne smije biti velikih kikseva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Susret između Italije i BiH igra se u utorak u Torinu sa početkom od 20:45, a u ovom susretu selektor Prosinečki će moći računati na Miralema Pjanića.

Top Komentari

niko nikovic
jesu li stigli samo reprezentativci ili i njihovi prijatelji, "prijateljice", roditelji, braca, rođaci, žene, menadžerske ublehe.......
12 0
Emir
Sad ce svi kod Pjane da se zapiju jer zena mu je oshl’a punici.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi