Kvržić: Hvala Rijeci što mi je omogućila novi izazov

Stigao u novi klub

Kvržić: Hvala Rijeci što mi je omogućila novi izazov

Reprezentativac BiH Zoran Kvržić jučer je i zvanično postao novi igrač Kayserispora.

Nakon skoro 200 odigranih utakmica u dresu Rijeke, Kvržić je odlučio promijeniti sredinu i potpisati ugovor s Kayserisporom u koji je stigao na insistiranje bivšeg bh. selektora Roberta Prosinečkog.

Za njegove usluge je Kayserispor izdvojio između 300 i 500 hiljada eura.

"U Rijeci sam doživio toliko lijepih trenutaka u proteklim godinama, ali došao je trenutak da moram ići. Moram se zahvaliti cijelom klubu i predsjedniku Damiru Miškoviću što su mi omogućili da ostvarim još jedan izazov u novoj ligi", rekao je Kvržić.

Osvrnuo se i na to kako je došlo do saradnje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Prosinečki me je kontaktirao kada je preuzeo Kayserispor. Uskoro je došla i ponuda...", kratko je rekao bh. fudbaler.

Osim Kvržića, danas bi u Kayserispor trebao stići i bh. napadač Muris Mešanović koji je prethodnih godina nastupao u Češkoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije