Turci tvrde: Kvržić dogovorio transfer

Bh. fudbaler odlazi iz Rijeke

Turci tvrde: Kvržić dogovorio transfer

Bh. kolonija u Turskoj će u narednim danima postati brojnija za još jednog člana.

Hajradinoviću, Cocaliću, Vršajeviću, Bajiću, Višći, Miloševiću..., će se pridružiti i reprezentativac BiH Zoran Kvržić koji će Rijeku zamijeniti sa posljednjeplasiranim tamošnjim timom Kayserisporom.

Pomoćnik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance potvrdio je kako je na Rujevicu došla ponuda, a posljednje informacije iz Turske govore kako je između klubova sve dogovoreno i da je transfer praktički samo pitanje dana.

Tridesetjednogodišnji fudbaler u Kayserispor dolazi na insistiranje Roberta Prosinečkog, novog trenera turskog kluba, koji mu je, podsjetimo, i u reprezentaciji dao šansu na nekoliko utakmica.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Igrati izvan Hrvatske za Kvržića neće biti novina. Ranije je, podsjetimo, već imao epizode u Italiji i Moldaviji.

Top Komentari

pero98
Sretno Zorane
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi