Kvržić u Turskoj, danas stavlja potpis?

Reprezentativac BiH ide kod Prosinečkog

Kvržić u Turskoj, danas stavlja potpis?

Transfer Zorana Kvržića u Kayserispor je završena stvar.

Reprezentativac BiH na listi je fudbalera na koje trener Rijeke Simon Rožman ne računa pretjerano, a svoju karijeru će nastaviti u turskom klubu koji je nedavno preuzeo Robert Prosinečki.

Za Kvržićev igrački karton Rijeka će dobiti između 300 i 500 hiljada eura, a prema posljednjim informacijama, naš fudbaler bi već danas trebao staviti paraf na dvogodišnji ugovor s Kayserisporom.

"Kvržić je otputovao u Tursku gdje bi već danas mogao finalizirati svoj ugovor s novim poslodavcem", piše riječki Novi list.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Riječani su izašli u susret Kvržiću kada je dobio ponudu koja mu omogućava još jedan izdašan ugovor nakon što je zakoračio u četvrto desetljeće života, a njegovim stopama bi mogao i Stjepan Lončar, kojeg također želi Kayserispor.

Podsjetimo, tokom dosadašnje karijere Kvržić je izvan Hrvatske igrao još u Italiji i Moldaviji.

Top Komentari

pero98
Sretno Zorane i hvala za odlicne igre u Rijeci.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi