Kvržić se vraća u bivši klub?

Bivši reprezentativac BiH

Kvržić se vraća u bivši klub?

Dugogodišnjoj eri Zorana Kvržića u Rijeci mogao bi ovog ljeta doći kraj.

Fudbaler kojeg je Safet Sušić pozivao u reprezentaciju BiH za Rijeku igra od 2013. godine. U timu Igora Bišćana važi za jednog od najiskusnijih, a partije koje je pružao u prošloj sezoni donijele su mu i mjesto u idealnom timu HNL-a.

Posljednjih dana Kvržić se našao u središtu kuloarskih priča prema kojima je izgledan njegov transfer, a kao naredna stanica pominje se Osijek za koji je već imao priliku igrati u dosadašnjoj karijeri.

O tim napisima progovorio je i sam Kvržić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Mogu samo reći da sam maksimalno posvećen pripremama i sto posto usredotočen na Rijeku, sve ostalo što se piše i priča manje je bitno. Sretan sam u Rijeci, sve ostalo su špekulacije", kazao je 30-godišnji Kvržić, čiju izjavu prenose hrvatski mediji. 

Kvržić je u Rijeku stigao upravo iz Osijeka čiji je dres nosio od 2010. do 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi