Samo jedan bh. fudbaler u najboljem timu HNL-a

Igra sjajno u susjedstvu

Samo jedan bh. fudbaler u najboljem timu HNL-a

Bh. fudbaler Zoran Kvržić, koji je u eri Safeta Sušića bio i reprezentativac, iza sebe ima sjajnu sezonu.

Kvržić već godinama nosi Rijekin dres, gdje je jedan od najboljih fudbalera i ujedno kapiten, a u ovoj sezoni je na svoj konto uz tri pogotka dodao i 11 asistencija.

Sjajna sezona koju ima iza sebe, naravno, nije promakla ni brojnim klubovima koji bi 30-godišnjeg fudbalera rado željeli vidjeti u svojim redovima, a priznanje su mu odali i u susjedstvu uvrstivši ga u idealni tim sezone. 

Idealni tim sezone prezenzovan je na državnoj televiziji HRT, a uz Kvržića, čine ga još Livaković (Dinamo), Bradarić (Hajduk), Škorić (Osijek), Tehophile (Dinamo), Caktaš (Hajduk), Olmo (Dinamo), Šunjić (Dinamo), Jairo (Hajduk), Marić (Osijek) i Petković (Dinamo).

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Šlag na sjajnu sezonu Kvržiću je svakako bilo i nedavno osvajanje hrvatskog Kupa.

Top Komentari

Reprezentativac
Ovaj tim je relevantan kosto je relevantno da sabit iz tarcina sastavi tim premijer lige! Ceka se tim kojeg biraju treneri i igraci, to je najrealnije!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi