Kvržić strijelac u pobjedi Sheriffa

Bivši bh. reprezentativac

Kvržić strijelac u pobjedi Sheriffa

Bivši bh. reprezentativac Zoran Kvržić postigao je danas gol za Sheriff iz Tiraspola. 

U okviru priprema za drugi dio sezone u moldavskom prvenstvu, Sheriff je odmjerio snage sa Krylya Sovetov Samarom i na kraju je slavio sa sigurnih 2:0. 

Tim iz Tiraspola prednost je imao nakon 36. minuta igre. Za vodstvo od 1:0 pogodio je Badibanga, da bi u petoj minuti nastavka povisio prednost naš Zoran Kvržić. To je, kasnije će se ispostaviti, bio posljednji gol na utakmici. 

Kvržić inače za Sheriff nastupa od ljeta kao posuđen igrač Rijeke. U protekloj polusezoni za moldavski tim je postigao pet golova i upisao šest asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi