Piše se bahatost, a čita Mbappe: Svojim sebičnim potezom Francuz je dotukao i "dušu od čovjeka"

Pojavio se snimak šta mu je uradio

Piše se bahatost, a čita Mbappe: Svojim sebičnim potezom Francuz je dotukao i "dušu od čovjeka"

Admin Čaušević

U ovom trenutku ne postoji fudbaler koji je sebičniji od Kyliana Mbappea.

Mbappeovo je pravo da želi biti najbolji na svijetu, ali činjenica da Francuz ne bira sredstva na terenu definitivno mu uništava reputaciju.

Nema sumnje da je francuski superstar već sada svjetska klasa međutim njegova sebičnost i bahatost na terenu su glavni uzroci zašto mnogim fanovima pada u očima.

Najviše pažnje do sada je privukalo svakako Mbappeovo ponašanje na utakmici protiv Montpelliera zbog čega je naišao na veliki broj osuda na društvenim mrežama.

Prvo je tražio od Neymara da puca penal nakon što je promašio prvi, a zatim je i stao usred akcije nakon što nije dobio jednu loptu.

Oglasi

Brazilac mu svakako nije dao loptu te je uspješno izveo kazneni udarac. Poslije toga su se pojavile i informacije da je između njih dvojice došlo do sukoba u svlačionici.

Mbappe je i ranije znao biti bahat i sebičan. Na svojoj koži je to najbolje osjetio Angeld Di Marija, koji među igračima ima reputaciju ''duše od čovjeka".

Di Maria je poznat kao skroman i miran dečko, na terenu ne pravi incidente, igra timski i klupski uspjeh mu je na prvom mjestu. Tačnije, svako ga želi imati za saigrača.

Prije tri godine kada je PSG igrao protiv Marseillea dosuđen je penal za Parižane, a Di Maria je prije toga postigao dva gola.

[twitter]https://twitter.com/LeoPeak10/status/1559158916377886720[/twitter]

Tražio je Argentinac da izvede penal kako bi kompletirao hat-trick, ali sebični Mbappe mu to nije dopustio i on je želio šutirati.

Ali tada se sudbina poigrala sa Mbappeom pošto je golman Yohann Pele odbranio njegov pokušaj sa 11 metara.

Mbappeova sebičnost je bila problem i za ranije trenere na Parku prinčeva, a nema dileme da će tako biti Christphe Galtier.

Top Komentari

user1654896791
Samo Mbappe Mbappe.I Ronaldo je znao bit bahat
0 6
AmellemA
Znam habibi, moram još pure pojesti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi