Mbappea novinari 'maltretirali' na Grbavici: Kada odlučim to ću javno saopštiti

Francuze zanimalo napušta li PSG

Mbappea novinari 'maltretirali' na Grbavici: Kada odlučim to ću javno saopštiti

M. Šljivak

Kylian Mbappe nije pokazao previše u utakmicama reprezentacije Francuske u prethodnih 10-ak dana.

Zvijezda PSG-a odigrala je slab meč protiv Ukrajine, zatim je u Kazahstanu promašio penal, a i protiv selekcije BiH nije bio na vrhunskom nivou kakav se od njega očekuje.

Čini se kako je Mbappe u blagoj golgeterskoj krizi u reprezentativnom dresu, a novinare je nakon utakmice na Grbavici ponovo zanimalo da li je donio odluku o svojoj budućnosti.

Nije Mbappe previše voljan govoriti o ovoj temi i samo je kratko poručio:

"Moja budućnost? Najvažnije je da se čovjek osjeća dobro tamo gdje je trenutno. Naravno, kada donesem odluku, to ću javno saopštiti", rekao je Mbappe nakon utakmice na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Mbappe se uveliko povezuje sa odlaskom iz PSG-a. Real Madrid je tim koji ga silno želi angažovati, a francuski prvak mu nudi produžetak saradnje.

Konačna odluka vjerovatno će biti poznata na kraju sezone i vidjet ćemo hoće li promijeniti klub.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi