Klub prepun zvijezda, svako vozi zvijer, on zarađuje milione i na trening PSG-a dolazi u "konzervi"

Pokazao koliko je skroman

Klub prepun zvijezda, svako vozi zvijer, on zarađuje milione i na trening PSG-a dolazi u "konzervi"

Endin Čaušević

PSG je već godinama prepun fudbalskih zvijezda i jasno je da prvak Francuske među rijetkim klubovima u Evropi može davati tako visoke plate kao što to rade već nekoliko sezona. Međutim, ne pokazuju baš svi igrači svoje bogatstvo, a jednog od njih rijetko ko bi i poznao na ulici kada bi vidio kakav automobil vozi.

Jasno je da mnogi fudbaleri koji u karijeri zarađuju ogroman novac vole isti da troše i da se hvali luksuzom u kojem žive, a većina njih najviše novca potroši na skupocijene automobile iako neke od njih uopšte ne koriste.

Međutim, i pored toga što je novac postao glavna stvar u fudbalu ima i dalje onih koji ne vole da se hvale na sav glas novcem koji zarađuju i luksuzu u kojem žive.

Ovaj put PSG se našao u centru pažnje jer je to ekipa prepuna zvijezda, a dobro je poznato koliko su čelnici Parižana potrošili novca da dovedu one najbolje igrače u prethodnim godinama.

Iako se nekada i takmiče ko će kupiti bolji automobil u svlačionici PSG-a postoji i čovjek kojem to nije bitno. Pokazao je svoju skromnost dolaskom na trening ovog tima u automobilu u kojem ga niko nije očekivao.

Oglasi

Pored nevjerovatnih "mašina" od Ferrarija do Lamborghinija koji su vozni park igrača PSG-a u centru pažnje našao se Gianluigi Donnarumma koji je svojom skromnošću sve njih zasjenio.

Donnarumma je stigao na trening u Smart Brabusu i mnogi ga uopšte nisu ni poznali kada je došao u trening centar sve dok nije izašao iz omalenog automobila.

@tjgs_

Donnarumma 🇮🇹 #paris #psg #parissaintgermain #campuspsg #football #foot #footballplayer #footballer #car #cars #voiture #smart #brabus #donnarumma #goalkeeper

♬ DTB (Sped Up) - JBEE
Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Po povratku s treninga skrenuo je pažnju na sebe, a mnogi od navijača ne mogu da vjeruju da golman takvog kluba koji godišnje zarađuje oko osam miliona eura u garaži ima Smarta.

No, Donnarumma se nikada nije želio isticati takvim stvarima, a činjenica da već odavno vozi Smarta najbolje pokazuje koliko je italijanski golman skroman.

Top Komentari

user1676286668
Čauš perverzijo prvo provjeri na netu koliko košta ovaj Brabus pa onda Pisi da je konzerva
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi