Mbappeova objava na Instagramu razočarala navijače Real Madrida

Vjeruju da će ostati u PSG-u

Mbappeova objava na Instagramu razočarala navijače Real Madrida

Endin Čaušević

Francuski napadač Kylian Mbappe već nekoliko dana nalazi se u centru pažnje zbog špekulacija da će napustiti PSG i preći u Real Madrid.

Mbappe s Parižanima ima ugovor na još jednu sezonu i već je u nekoliko navrata odbio ponudu da produži saradnju.

Zbog toga već nekoliko mjeseci traju špekulacije oko njegovog odlaska iz kluba, a prethodnih dana španski mediji su čak objavili da Mbappe sigurno dolazi u Real Madrid ovog ljeta.

Navodno, čelnici PSG-a su spremni da prodaju Mbappea za 180 miliona eura jer ne žele da on narednog ljeta ode bez obeštećenja.

Španska Marca čak je objavila da će ovog vikenda biti sve završeno, ali čini se da dogovor nije blizu kraja kako su mnogi vjerovali.

Mbappe je danas na treningu Parižana imao srdačan razgovor sa sportskim direktorom Leonardom što je itekako zabrinulo navijače Reala koji se pitaju da li se Mbappe predomislio oko prelaska u kraljevski klub.

Hladan tuš navijači Reala dobili su i prije nekoliko trenutaka na Instagramu zbog Mbappeove nove objave. On je objavio fotografiju s Messijem na kojoj je bio itekako nasmijan, a navijači PSG-a sada su sigurni da on ostaje u klubu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, da li su samo ovo nove "igrice" Mbappea pred sami kraj prelaznog roka ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Kakve to veze ima? On se haman ne smije nasmijati pred neki transfer, ne smije jesti, disati...Gluposti, to nisu nikakvi dokazi.Dokazi su jedino kada objave zvanično hoće li ostati li neće.
18 2
Skopidoo
Jedini koji se nada da ce ostat i koji ne moze podnijet da ide si ti causevicu smecaru jedan
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi