Messi se namjestio i čekao Mbappeov pas, završilo je (ne)očekivano

Dvojac PSG-a u akciji

Messi se namjestio i čekao Mbappeov pas, završilo je (ne)očekivano

Admin Čaušević

Kylianu Mbappeu mnogi prigovaraju da je jako sebičan fudbaler te da u izglednim situacijama razmišlja isključivo o postizanju gola.

PSG nakon prvog poluvremana duela Lige prvaka protiv Maccabija ima tri gola prednosti, rezultat je 4:1, a među strijelce su se upisale tri najveće zvijezde ove ekipe.

Messi je postigao dva gola, dok su po jednom mrežu prvaka Izraela zatresli Mbappe i Neymar. Interesantno da su strijelci podijelili i asistencije.

Jedini gol bez asistencije je postigao Mbappe u 32. minuti iako to francuskom suprestaru nije bila prvobitna namjera.

Mbappe je želio da utiša kritičare te upiše asistenciju Messiju koji se namjestio na šut, ali je jedan od igrača Maccabija izbio loptu koja se vratila do Francuza.

Kada je vidio da više ne može asistirati Mbappe se odlučio za šut i lijepo pogodio. Gol pogledajte ovdje.

Inače, Mbappe je upisao asistenciju Mesesiju za prvi, ali i za drugi gol što predstavlja malo iznenađenje u dosadašnjem dijelu sezone.

Top Komentari

Edin Merlin
Židovsko ****o
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti