Pojavio se video koji je svima pokazao zašto je Enrique na poluvremenu izveo Mbappea iz igre

Nije bila njegova noć

Pojavio se video koji je svima pokazao zašto je Enrique na poluvremenu izveo Mbappea iz igre

E. Čaušević

Luis Enrique iznenadio je fudbalsku javnost sinoć jer je na poluvremen meča Monaco - PSG odlučio da iz igre izvede Kyliana Mbappea koji je ostatak meča gledao iz lože sa svojom majkom. Mnogima nije jasno šta se dešava u Parizu, no nakon što se pojavio snimak Mbappeove igre u prvom poluvremenu jasno je zašto ga je Enrique izveo.

Mbappe je zaigrao sinoć od prve minute protiv svog nekadašnjeg kluba, ali su svi bili u šoku pred početak drugog poluvremena kada je francuski napadač ostao u svlačionici jer ga je Enrique izveo iz igre.

I umjesto da ide sa saigračima na klupu za rezervne igrače Mbappe je odlučio da će ostatak meča gledati iz lože i to u društvu svoje majke.

Naravno, sve to je dodatno rasplamsalo priču da Mbappe na kraju sezone napušta PSG i da je ovo samo jedan od dokaza.

Mnogima na prvu nije bilo jasno zbog čega je Enrique već na poluvremenu odlučio da Mbappea izvede iz igre, ali nakon što se pojavio snimak poteza ovog napadača iz prvog dijela sve se samo kazalo.

Oglasi

Naime, Mbappe je u prvom poluvremenu bio jedan od najgorih na terenu i jednostavno ništa mu nije polazilo za nogom što možete POGLEDATI OVDJE.

Napadač PSG-a kao da je totalno bio van utakmice što se moglo vidjeti u akcijama u kojima je učestvovao, a očito sve to je veoma dobro vidio i španski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Enrique je odlučio da je najgore da Mbappe napusti teren jer uopšte nije bio na svom nivou, te kada se vidjelo kakve greške je Mbappe pravio tokom prvog poluvremena postalo je jasno zašto ga je Enrique izveo.

Međutim, ni ta izmjena nije previše donijela Parižanima jer Enriqueov tim nije uspio da pronađe put do mreže gola Monaca, te je na kraju utakmica završena rezultatom 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi