5

Komentari (5)

Klicko2
Da navijačima penal vardrida ne bude kao do sad što ih je embape izyebavao,hoću pa neću.Nezz kome je cilj ići u la ligu,ta liga,savez i sudije su podređene samo jednom klubu i nema konkurencije.Izazov je engleska da se natječeš protiv Halanda.Idi u liverpul embape brate ako ovo čitaš
ubnt
evo kaže da je pročitao i smije se... :)
ubnt
Ako dođe Mbappe u Real, da će španska liga biti dosadna. Mbappe, Vinicius, Belingham, Rodrigo, Valverde, Tchuameni... Ko to može zaustaviti? Barcelona sa svojim problemima, dugovanja, slučaj Negreira dugo, dugo neće biti konkurentna. Slijedi raspad sistema. A njihovi navijači već traže alternativu. Man City, Miami FC ili možda čak Bayern... Ko zna ?
Zlatnidelirij76977
Nije on igrač za Real kao ni Špansku ligu. Engleska ili Njemačka.
Madridista
Navijačice katalonske sirotinje na apaurinima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.