9

Komentari (9)

SEJFUDIBIKODZE
zestok tim samo ako se dovedu u red pregazice evropu
MaDaj
"Sluteći po dešavanjima na terenu sve nesuglasice su između njih pošto su zajedno slavili golove, " sta je pisac zelio da kaze ?
Klicko
Samo u njemačkoj i francuskoj se zna ko je prvak 100% i prije nego krene sezona.Ovo treba ukinuti hahah
axel42
Trebalo bi nešto mijenjati! Ljudi se iživljavaju nad protivnicima. Nesvidja se ovo novinaru nikako!
HerrOttoFlick1921
U Bundesligi jedino Dortmund, Leipzig i donekle Leverkusen kao i Borussia MG mogu biti kakvi takvi konkurenti Bayernu, ne za titulu naravno, ali jedine ekipe koje mogu izvuci koji bod protiv njih. Nazalost, Bayern je jednostavno prejak za sve ekipe. Sto se tice Lige 1, ista situacija kao i kod svaba, PE SE ZE je realno nekoliko svijetlosnih godina ispred svih ekipa, vrte se tu Monaco, Marseille, Lyon, Lille, ali jednostavno mogu se jedino medjusobno udarati za poziciju koja vodi u LP.
Klicko
@HerrOttoFlick1921 kakav Lille drug 1-7 večeras
HerrOttoFlick1921
Da, masakrirali ih parizani kao sto ce i ostale ekipe u ligi. Zato sam i napisao da ce se Lille eventualno boriti za mjesto koje vodi u LP i da nisu apsolutno nikakva prijetnja PSG. Naravno, tu je Marseille, Lyon i Monaco.
Hordas_00
Jel 1:6 ili 1:7 novinaru
MaDaj
Popravio je “novinar”
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.