Nevjerovatno na šta je sve spreman Mbappe: Osim što je bahat sada je i cinkaroš!

Stižu nove informacije

Nevjerovatno na šta je sve spreman Mbappe: Osim što je bahat sada je i cinkaroš!

A. Čaušević

Kylian Mbappe je trebao biti vođa PSG-a, barem se on tako vidio. 

Otkako je produžio ugovor sa PSG-om Mbappe je pokazao veliku dozu bahatosti, a sada se pretvorio u cinkaroša te na taj način dobio nove neprijatelje.

El Pais je donio pomalo nevjerovatnu priču o odnosu Mbappea sa ostatkom svlačionice prije svih sa Neymarom kojeg vidi kao najvećeg konkurenta i jednostavno ga ne želi u svlačionici.

Mbappe je kao jedan od uslova za ostanak u klubu naveo odlazak Neymara što se na kraju nije desilo pa se onda odlučio za pomalo očajan potez.

Naime, francuski superstar je počeo da odaje Neymara klupskom rukovodstvu vezano za njegovu nedisciplinu i smatra da produženje ugovora sa Brazilcem do 2027. godine uopšte nije ispravan potez.

Mbappe je nakon utakmice protiv Marseillea poručio da je laž kako želi otići u januaru, međutim činjenica je dam u više niko ne vjeruje.

Oglasi

Čak mu je leđa počeo okretati i Lionel Messi koji smatra da Mbappe ne zaslužuje platu od 40 miliona neto po sezoni s ozbirom da nije na fudbalskom nivou za tolika primanja.

Sasvim je jasno da za Mbappea i Neymara nema mjesta na Parku prinčeva te da će jedan od njih morati otići, samo je pitanje koji će to biti.

Inače, inostrani mediji su izračunali zanimljiv podatak kada je u pitanju vrijednost Mbappeovog gola u Ligi prvaka u donosu na godišnje troškove njegove plate.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG zajedno sa porezima na Mbappeovu platu godišnje troži 90 miliona eura, a Francuz je do sada postigao četiri gola u grupnoj fazi što znači da svaki njegov gol u Ligi prvaka vrijedi 22.727.000 eura.

Za očekivati je da će ta cifra dodatno opasti pošto je vrlo izvjesno da će 23-godišnjak postići još neki gol u Ligi prvaka ove sezone.

Top Komentari

axel42
Čauš i njegova rječ: "bahat"! Frajer nezna drugu, nemoj džaba!
2 0
Galacticosi
Puno mediji pretjeruju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi