Mnogi bi poželjeli da imaju cifru za satnicu koliko će Mbappe zarađivati po sekundi u Realu

Objavljeni detalji ugovora

Mnogi bi poželjeli da imaju cifru za satnicu koliko će Mbappe zarađivati po sekundi u Realu

E. Ganibegović

Kylian Mbappe će na kraju sezone napustiti PSG po isteku ugovora.

Francuz je odbio u nekoliko navrata da produži ugovor s Parižanima i jasno je poručio čelnicima kluba da želi novi izazov u svojoj karijeri i da će ih napustiti na kraju sezone.

Mbappe od početka januara ima pravo da pregovara s drugim klubovima, ali čini se da je od početka bilo jasno da on ide u Real Madrid, na čijem je pragu bio i ljetos, ali PSG je odbio ponudu od 180 miliona eura.

Potpisom ugovora s Real Madridom Mbappe će postati jedan od najplaćenijih sportista svijeta, a evo kako će njegova plata izgledati:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Godišnje 50.000.000 €
Mjesečno 4.200.000 €
Sedmično 961.500 €
Dnevno 137.360 €
Po satu 5.723 €
Po minuti 95,40 €
Po sekundi 1,58 €

Mnogi bi poželjeli da imaju satnicu kakva je njegova plata po sekundi, a većina ljudi u Bosni i Hercegovini za godinu dana ne zaradi njegovu satnicu.

Nestvarne brojke...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Klicko
Ne znam čemu ovoliko članaka o njemu.Pa i nije neki igrač.Čista sredina
3 6
user1576541640
Bruto admine bruto!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi