PSG dobio ponudu od 50 miliona eura za Mbappea
Foto - EPA

Agent tvrdi

PSG dobio ponudu od 50 miliona eura za Mbappea

Midhat Šljivak

Francuski PSG dobio je ponudu od 50 miliona eura za Kyliana Mbappea.

Kako ugovor 23-godišnjem napadaču ističe na kraju sezone, madridski Real navodno je odlučio ponuditi 50 miliona eura i dovesti Mbappea već u januaru.

To je za Gazzetta dello Sport izjavio agent Giovanni Branchini.

"Real Madrid želi odmah dovesti Mbappea i ponudili su 50 miliona eura PSG-u. Sada je sve do njih. Ne znam šta će se desiti, ali akcije Florentina Pereza zaslužuju pažnju. To su poruke koje pokazuju stabilnost kluba. Šteta bi bilo za sve da takav igrač ode besplatno", rekao je Branchini.

Teško je međutim vjerovati da će do transfera doći jer je Mbappe nedavno rekao da do kraja sezone ostaje u Parizu.

"Ne prelazim u Real Madrid u januaru. To se sigurno neće dogoditi. Igrač sam PSG-a, tu sam sretan i 100 posto ću završiti sezonu kao igrač PSG-a. Dat ću sve od sebe da s PSG-om osvojim sve moguće trofeje. Imam veliko poštovanje prema klubu i saigračima".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sjajni napadač ne žali što proteklog ljeta nije prešao u redove kraljevskog kluba.

"Da li žalim zbog toga? Ne. Iskreno ne žalim zbog bilo čega. Uvijek govorim ono što mi je na umu i to niko ne može kritikovati jer su to moji osjećaji koje imam", poručio je Mbappe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Prosjek igrač.Ne razumijem zašto mu se daje ovoliko medijskog prostora
1 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi