Povrijedio Mbappea danas na treningu, a onda je počeo pakao za njega i njegovu suprugu

Dobili žestoke uvrede

Povrijedio Mbappea danas na treningu, a onda je počeo pakao za njega i njegovu suprugu

Endin Čaušević

Kylian Mbappe danas je ranije završio trening PSG-a zbog povrede.

Parižani su ostali u šoku kada se Mbappe požalio na povredu i to svega dva dana pred revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Igrači PSG-a će sutra put Madrida, a u klubu su bili itekako zabrinuti da bi na revanš mogli bez svog ponajboljeg igrača.

Mbappe se povrijedio kada ga je nezgodno nagazio Idrissa Gueye, te nije mogao da nastavi trening. No, na svu sreću po PSG prvi pregledi pokazuju da se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi i prema svemu sudeći Mbappe će biti spreman za meč.

No, Gueye je čini se najgore prošao nakon svega. Navijači PSG-a su bijesni zbog nesmotrenog poteza svog veznjaka na treningu koji je mogao itekako da oslabi svoj tim pred meč u Madridu.

Oglasi

Navijači PSG-a su žestoko kritikovali Gueyea i okupirali su njegov Instagram profil zbog čega je on morao da isključi komentare.

Oni su kritikovali i vrijeđali ovog veznjaka iako sigurno nije namjerno nagazio Mbappea, a nakon svega Gueye je odlučio da je najbolje da isključi komentare.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, nisu se zaustavili tu i ubrzo su počeli da komentarišu objave i njegove supruge koja je također na kraju bila primorana da isključi komentare na svom Instagram profilu.

Top Komentari

DamirT
Daj ba,nagazio ga malo pa sta..Ko da mu je nogu slomio
7 1
Mehinaldo
E cuj povrijedjen za ovo nije mogao nastaviti trening kao vrsene pretrage boze sacuvaj kakve su pickice postali ovi glumci za sve ne mogu nastaviti utakmic
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi