Enrique ostavio Mbappea na klupi, pa kamera snimila kakvu reakciju je imao napadač PSG-a

Pratili su svaki njegov potez, ali nisu dobili ono čemu su se nadali

Enrique ostavio Mbappea na klupi, pa kamera snimila kakvu reakciju je imao napadač PSG-a

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a igraju trenutno na svom terenu utakmicu 25. kola francuske Ligue 1 protiv Reimsa, a Luis Enrique ponovo je iznenadio sve jer je ostavio na klupi Kyliana Mbappea.

Mbappe je u prošlom kolu na gostovanju protiv Monaca izašao već na poluvremenu što je pokrenulo lavinu špekulacija da je na taj način Enrique samo potvrdio da će ovaj napadač na kraju sezone napustiti PSG.

No, prije nekoliko dana Mbappe je bio junak pobjede PSG-a protiv Real Sociedada i plasmana u četvrtfinale Lige prvaka, ali danas novi hladan tuš.

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je Enrique danas odlučio ostaviti Mbappea na klupi za rezervne igrače, a očekivano kamera je pratila svaki potez francuskog reprezentativca.

Očekivalo se da će Mbappe imati neku ljutitu reakciju dok sjedi na klupi, ali se to nije desilo.

Oglasi

Mbappe je tokom prvog dijela bio itekako raspoložen i nasmijan čime su pale u vodu sve špekulacije da ima neki sukob s trenerom, te da je zbog toga Enrique odlučio da ostavi svog najboljeg igrača na klupi.

Ugledni L'Equipe piše da je Enrique jednostavno odlučio da odmori Mbappea, ali čini se da odmor neće dugo trajati jer nakon prvog poluvremena rezultat je 2:2 i u nastavku meča trebali bismo vidjeti na terenu najboljeg igrača PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Reims je šokirao Parižane u sedmoj minuti kada je Muntesi pogodio za 1:0, ali je PSG uspio da preokrene.

Prvo je autogolom Abdelhamida rezultat poravnat na 1:1 u 17. minuti, a dvije minute kasnije Ramos pogađa za 2:1. Ipak, Reims je u zadnjoj minuti ponovo šokirao domaće golom za 2:2 kojeg je postigao Diakite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti